En çok ihtiyaç duyduğunuz anda güvenilir WordPress eğitimleri.

Yeni Başlayanlar İçin WordPress Kılavuzu

12+

Yılların Dijital Deneyimi

639

Yayınlanan İçerik

WordPress Sitenizi Yönetmek İçin En İyi Mobil Uygulamalar

WordPress sitenizi hareket halindeyken yönetmek için mobil uygulamalar mı arıyorsunuz? Başarılı bir web sitesi çalıştırmak çok zaman gerektirir ve gün boyu bilgisayar başında oturması zordur. Bu makalede, telefonunuzu kullanarak WordPress sitenizi yönetmek için en iyi mobil uygulamaları paylaşacağız.

WordPress Sitenizi Yönetmek için En İyi Mobil Uygulamalar

1. WordPress.com Uygulamaları

WordPress.com Uygulamaları

WordPress.com, kendi kendine barındırılan WordPress sitenize bağlanan uygulamalar sunar. Android veya iOS cihazlarınızdan yazılar oluşturabilir, fotoğraf yükleyebilir ve yorumları ortada bırakabilirsiniz.

Uygulamanın bazı özellikleri bir WordPress.com hesabı oluşturmanızı gerektirir. Ayrıca, WordPress.com’da takip ettiğiniz blogları gösteren yerleşik bir okuyucu ile birlikte gelir.

2. WooCommerce

WooCommerce iOS uygulaması

WooCommerce kullanarak bir çevrimiçi mağaza işletiyorsanız , hareket halindeyken mağazanızı yönetmek için WooCommerce uygulamasını iOS için kullanabilirsiniz.

Uygulama, siparişler ve satışlar gibi mağaza performansınızı görüntülemek için güzel bir arayüz sunar.

Özellikler açısından eksik olduğu için Desktop sürümünün yerine geçmez. Ancak, bir bilgisayardan uzakta olduğunuzda bile siparişlere bakmak oldukça yararlıdır.

3. Google Analytics

Google Analytics uygulaması

Google Analytics, web sitesi sahipleri için mevcut olan en güçlü ve ücretsiz analiz aracıdır. Gibi soruları cevaplamanızı sağlar

– Web sitenizi kaç kişi ziyaret ediyor?
– Nereden geliyorlar?
– Web sitenizi ziyaret ederken ne yaparlar?

Google Analytics uygulaması, mobil cihazınızı kullanarak site raporlarınızı görüntülemenizi sağlar. Özel raporlar oluşturmanıza ve görüntülemenize olanak sağlar. Tarih aralıklarını seçebilir ve gerçek zamanlı raporları görüntüleyebilirsiniz.

4. Evernote

Evernote

Harika blog yayınları, ürünler veya stratejiler için fikirler hiçbir yerde görünmeyebilir. Evernote, mobil cihazınızı kullanarak not almanıza olanak tanır ve tüm cihazlarınız arasında senkronize edilir.

Yapılacaklar listeleri oluşturabilir, karalamalar çizebilir, not alabilir, resimler, yer imleri ve videolar kaydedebilirsiniz. Evernote, tüm mobil platformlarda, PC’lerde ve Mac’te çalışır.

Alternatifler: Google Keep | Bir not

5. Pingdom

Pingdom uygulaması

Pingdom popüler bir web sitesi çalışma süresi izleme servisidir. Bir sitenin çalışma süresini ücretsiz olarak izlemek için ayarlayabilirsiniz.

Pingdom’un mobil uygulamaları, siteniz kapalı olduğunda sizi uyarır. Ayrıca, web sitenizin durumunu ve izlemekte olduğunuz hizmetleri gösterir.

6. Tampon

Tampon

Buffer , sosyal medya profilleriniz için gönderiler planlamanıza izin verir . Mobil uygulamaları, mobil cihazınızı kullanarak her yerden bunu yapmanızı sağlar.

Sıraya aldığınız mesajları, paylaştığınız yayınları, analizleri görüntüleyebilir ve hareket halindeyken yeni içerikler ekleyebilirsiniz. Masanızdan uzakta olduğunuzda bile takipçilerinizi meşgul etmenize yardımcı olur.

7. IFTTT

IFTTT

IFTTT sizin için internet çalışmasını sağlar. IFTTT mobil uygulaması bu gücü mobil cihazlarınıza getirir.

Bir izleme aracı olarak kullanabilir, iş akışınızı otomatikleştirebilir ve anında bildirim alabilirsiniz. WordPress’in yanı sıra, diğer birçok çevrimiçi hizmet ve araçla da çalışır. Akıllı evinizi ve ofisinizi otomatikleştirmenize bile olanak sağlar.

8. Feedly

feedly

Feedly, akıllı ve modern bir yem okuyucu. Cep telefonunuzdaki Feedly uygulamasını kullanarak, en sevdiğiniz haber kaynakları, bloglar ve web siteleriyle bağlantıda kalabilirsiniz.

Ayrıca favori web sitelerinizi koleksiyonlar halinde farklı başlıklar halinde düzenleyebilirsiniz. Feedly ayrıca makalelerinizi doğrudan uygulamadan paylaşmanızı kolaylaştırır.

9. Facebook Sayfa Yöneticisi

Facebook Sayfa Yöneticisi

Facebook sayfalarınızdaki etkinliği artırmanın en kolay yolu, izleyicilerinizle iletişim kurmaktır. Facebook Sayfa Yöneticisi, sayfalarınızı daha verimli bir şekilde yönetmenizi sağlar.

Size Facebook Sayfalarından gelen bildirimleri ve etkinlikleri gösterir. Ayrıca yayınlarınızın ne kadar iyi çalıştığına ilişkin raporları da görüntüleyebilirsiniz. En önemlisi yayınları yayınlayabilir, fotoğraf yükleyebilir ve yorumlara yanıt verebilirsiniz.

10. Facebook Reklam Yöneticisi

Facebook Reklam Yöneticisi

Facebook Reklamları, web sitesi ziyaretçilerini Facebook’ta yeniden hedeflemenizi sağlar . Onları doğru kullanıyorsanız, sayfanızı birkaç kez beğenirse kolayca artırabilirsiniz.

Facebook Reklam Yöneticisi uygulaması, raporları görüntülemenize, reklamlar oluşturmanıza ve reklamlarınızı mobil cihazlardan yönetmenize olanak sağlar.

11. Google’dan gelen kutusu

Gmail’den gelen kutusu

Bir WordPress sitesi sahibi olarak, yorumlar, güncellemeler ve iletişim formu bildirimleri için birçok e-posta bildirimi alacaksınız .

Google’dan gelen kutusu, gelen kutunuzu hızlı bir şekilde temizlemenizi sağlar. Bu akıllı e-posta istemcisi, e-postalarınızı otomatik olarak gruplar halinde toplar ve bunları olduğu gibi kolayca işaretlemenizi sağlar.

Ayrıca, yalnızca önemli e-postalar için sizi bilgilendirerek bildirimleri azaltır ve hangi e-postaların önemli olduğunu tahmin etmede oldukça iyidir.

12. Google Drive

Google sürücü

Google Drive, tüm dosyalarınız için ücretsiz depolama alanı sunar. Daha da önemlisi, bu dosyalara herhangi bir cihazdaki herhangi bir yerden erişebilmenizi sağlar.

Alternatifler: Dropbox | onedrive

13. Google Kimlik Doğrulayıcı

Google Authenticator

Parolalar bilgisayar korsanları tarafından kolayca kırılabilir ve WordPress sitenizi savunmasız hale getirir. İki adımlı doğrulama ekleme, WordPress sitenizi bilgisayar korsanlığı girişimlerine karşı korur.

Google Authenticator uygulaması, WordPress siteniz de dahil olmak üzere birçok uygulamaya iki adımlı doğrulama eklemenize yardımcı olur.

14. Google Adsense

Google Adsense , küçük web siteleri ve bloglar için para kazanmanın kolay bir yolunu sunar. WordPress sitenizde reklam yayınlamak için zaten Google Adsense kullanıyorsanız, Google Adsense uygulaması sizin için harika bir arkadaştır.

Uygulama, Adsense hesabınıza genel bir bakış sunar. Tüm önemli ölçütlerdeki ayrıntılı kazanç raporlarına anında erişim sağlar.

15. PayPal

PayPal

Bir çevrimiçi mağaza işletiyorsanız , PayPal mobil uygulaması mutlaka sahip olmanız gereken bir uygulamadır. Tüm PayPal etkinliğinizi mobil cihazlarınızdan görebilirsiniz.

Ayrıca ödemeler yapabilir, PayPal’dan bakiyenizi banka hesabınıza aktarabilirsiniz.

16. LastPass

Son Geçiş

WordPress siteniz dahil tüm hesaplarınız için her zaman güçlü şifreler kullanmalısınız. Ancak, tüm bu zor şifreleri hatırlamak mümkün değildir.

LastPass, tüm şifrelerinizi yönetmeyi kolaylaştırır, böylece artık şifreleri hatırlamanıza gerek kalmaz. Masaüstünde, tarayıcılarda ve hatta cep telefonunuzda çalışır.

17. Pomodoro Zamanlayıcısı

Pomodoro Zamanlayıcı

Bir işletme sahibi olarak, bir defada bir göreve konsantre olmayı zor bulabilirsiniz. Pomodoro Timer burada devreye giriyor.

Pomodoro Tekniği bir zaman yönetimi yöntemidir. Çalışmayı aralıklarla ayırmak için küçük aralarla ayrılmış bir zamanlayıcı kullanır.

Alternatif versiyonlar: iOS için Pomodoro Zamanlayıcı | Google Chrome için Pomodoro Zamanlayıcı

18. IA Yazar

IA Yazar

Mobil cihazlara yazmak özellikle zordur. Ekran boyutu çok küçük ve yukarı ve aşağı kaydırmak için acı verici.

IA Writer mobil cihazlara yazmayı kolaylaştırır ve keyifli bir deneyim haline getirir. Mobil cihazlarınızdan uzun makaleler üzerinde çalışmanıza yardımcı olan, dağınıklığı olmayan ve sezgisel bir kullanıcı arayüzü ile birlikte gelir.

En önemlisi, uygulamayı WordPress sitenize bağlayabilir ve taslakları doğrudan yayınlayabilir veya kaydedebilirsiniz.

19. Trello

Trello

Bireysel blogcu veya takım olun, işlerin yapılması disiplini ve organizasyonu gerektirir. Trello, iş akışınızı işbirliğine, yönetmenize ve düzenlemenize yardımcı olur.

Trello, hem ekipler hem de bireyler için bir verimlilik uygulamasıdır. Görevleri eğlenceli ve faydalı bir şekilde düzenlemek için panoları, listeleri ve kartları kullanır.

Şimdilik bu kadar.

Bu listenin, WordPress sitenizi hareket halindeyken yönetmek için yeni uygulamalar bulmanıza yardımcı olacağını umarız. 

Bu makaleyi beğendiyseniz, lütfen WordPress video eğiticileri için YouTube Kanalımıza abone olun . Bizi Twitter ve Facebook’ta da bulabilirsiniz .

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

İlgilinizi çekebilecek diğer içerikler

Picture of Furkan Sağlam

Furkan Sağlam

Mavis Agency'de Dijital Yöneticisi olarak görev yapmaktadır. Marka yönetimi, e-ticaret çözümleri ve dijital pazarlama stratejileri konularında uzmandır. Blog yazılarında, güncel dijital trendler ve etkili pazarlama taktikleri üzerine değerli bilgiler sunmaktadır. Dijital dünyada markaların başarısına katkıda bulunmayı amaçlamaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir